Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Aslıhan Güner / Aslihan Guner Spotify : (showtv.com.tr, 09.09.2019), kuzey yıldızı oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizioyuncu.com.

Aslıhan Güner / Aslihan Guner Spotify : (showtv.com.tr, 09.09.2019), kuzey yıldızı oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizioyuncu.com.. Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 senesinde i̇stanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Her mother is from malatya, while her father is from sivas. Bu sayfa tamamen aslıhan güner'e adanmıştır. Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri.

Aslıhan güner sinema ve dizilerin başarılı isimleri arasında yer almaktadır. (showtv.com.tr, 09.09.2019), kuzey yıldızı oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizioyuncu.com. Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. @aslihanguner 13 like, 2 story, tw:5 like twitter.com/fanaslihanguner.

3
3 from
2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. #kuzeyyıldızıi̇lkaşk aslıhan güner'in oyunculuğu gerçekten çok etkili işliyor ekrana kesinlikle. Batıl inançlara inanmayan, bir randevuda bekletilmekten ve. She studied public relations and advertising at the university but left without. Aslıhan güner kimdir, aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde istanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner.

20,851 likes · 62 talking about this.

Aslıhan güner en büyük fan sayfası! Aslıhan güner resmi facebook sayfasıdır. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner. 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde. Aslıhan güner kimdir, aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde istanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. Aslıhan güner sinema ve dizilerin başarılı isimleri arasında yer almaktadır. Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aksam.com.tr den aslıhan güner'in yeni projesi belli oldu!

17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Ayrıca kacyasinda.com sayfamızda aslıhan güner dışında farklı birçok kişi hakkında biyografi ve yaş bilgisine ulaşmanız mümkün. Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. Toplam 175 aslıhan güner haberi bulunmuştur.

Good News Of The North Star Series From Aslihan Guner
Good News Of The North Star Series From Aslihan Guner from seriesturkish.com
Aslıhan güner'in rol aldığı diziler ve filmler Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. Aslıhan güner kimdir, aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde istanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır.

Ayrıca kacyasinda.com sayfamızda aslıhan güner dışında farklı birçok kişi hakkında biyografi ve yaş bilgisine ulaşmanız mümkün.

Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi, moskova'nın şifresi: 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. Bu sayfa tamamen aslıhan güner'e adanmıştır. Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı. Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Aslıhan güner'in rol aldığı diziler ve filmler (showtv.com.tr, 09.09.2019), kuzey yıldızı oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizioyuncu.com. Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. Barış manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Her mother is from malatya, while her father is from sivas.

421 317 просмотров 421 тыс. Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı.

Aslihan Guner In Nesi Var Saglik Durumuyla Ilgili Aciklama Yapti
Aslihan Guner In Nesi Var Saglik Durumuyla Ilgili Aciklama Yapti from i.medyahaber.com
17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri. Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı. Toplam 175 aslıhan güner haberi bulunmuştur. 421 317 просмотров 421 тыс. Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Aslıhan güner'in rol aldığı diziler ve filmler

9 haziran 2013 tarihinde şefkat tepe dizisinde tanıştığı mert kılıç ile evlenmiştir. Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda. @aslihanguner 13 like, 2 story, tw:5 like twitter.com/fanaslihanguner. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi, moskova'nın şifresi: Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. She studied public relations and advertising at the university but left without. Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır. 20,851 likes · 62 talking about this. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Toplam 175 aslıhan güner haberi bulunmuştur. Aslıhan güner en büyük fan sayfası! Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri.